Tandprotetikeren Tandproteser til ømme gummer
Behandlingstyper

Tandproteser til ømme gummer

Har man problemer med meget ømme gummer, kan tandprotetikeren hjælpe med tandproteser til ømme gummer

Blød underforing – en velgørende løsning​
Der kan fremstilles proteser med et særligt indlæg af blødt, eftergivende materiale, som skåner følsomme og irriterede gummer. Materialet fjedrer og fordeler trykket over en større del af gummen.

I visse tilfælde kan materialet også lægges ind i eksisterende proteser, hvis gummerne er blevet irriterede og ømme.

Opstår der problemer med ømme gummer er det vigtigt at få det undersøgt og om muligt blive behandlet. Smerter kan skyldes at en protese ikke har den rigtige pasform, og løsningen kan være en tilpasning eller en underforing.​​

Kontakt os og hør om mulighederne for nye tænder

Vores tandtekniker fremstiller alle typer tandproteser på eget laboratorium med avanceret teknologisk udstyr. Dertil kommer, at vi tilbyder dig et gratis årligt eftersyn af din tandprotese. Og vi hjælper gerne med at ansøge kommunen om økonomisk støtte til din nye tandprotese.​

klinikken bliver du behandlet med de nyeste teknikker og materialer.

​Det betyder, at din tandprotese ligner dine egne tænder, og du dermed bevarer et naturligt udseende – ligesom det sikrer, at protesen opfylder sin funktion bedst muligt.

Du kan naturligvis også få efterset, renoveret, justeret og renset en ældre tandprotese her på klinikken til en god pris.

Vi fremstiller enhver form for tandprotese

Men hvad koster en tandprotese? Og hvor lang tid tager det at få den lavet? Du er velkommen til at stille alle dine spørgsmål til priser og muligheder, hvis du kontakter os. Vi står klar til at besvare dem samt komme med gode råd og vejledning.

Ring til os og hør mere på telefon: 74 52 24 24 eller via e-mail til: info@elkenebel.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Elke Nebel Tandtekniker i Haderslev, Vojens og Christiansfeld

Kontaktinformation

Klinisk Tandtekniker Elke Nebel ApS
CVR: 27303064

​Adresse:
Nørregade 38, 6100 Haderslev​

​Telefon:
74 52 24 24

​E-mail:
info@elkenebel.dk

Åbningstider

Scroll til toppen