Immediat tandproteser Tandprotese straks efter tandudtrækning
Behandlingstyper

Immediat tandproteser

Tandprotese straks efter tandudtrækning

Vil man undgå at mangle tænder mens sårene heles efter f.eks. tandudtrækning, er en immediat-protese (midlertidig protese) løsningen.

En immediat-protese er en foreløbig protese som fremstilles inden de naturlige tænder trækkes ud, og kan indsættes straks efter tandudtrækningen mens munden endnu er lokalbedøvet. På den måde undgår man at skulle mangle tænder på noget tidspunkt.​

Tandteknikeren fjerner tænderne under lokalbedøvelse, derefter indsættes immediat-protesen af klinisk tandteknikker Elke Nebel. Protesen beskytter sårene, og patienten ser ud som før tandudtrækningen.

Der kan gå et år eller mere før gummen har fået sin nye naturlige form og størrelse, og så kan den endelige protese fremstilles. Bl.a. derfor er behandling med Immediat-protese en noget dyrere løsning end en standardprotese.​​

Kontakt os og hør om mulighederne for nye tænder

Vores tandtekniker fremstiller alle typer tandproteser på eget laboratorium med avanceret teknologisk udstyr. Dertil kommer, at vi tilbyder dig et gratis årligt eftersyn af din tandprotese. Og vi hjælper gerne med at ansøge kommunen om økonomisk støtte til din nye tandprotese.​

klinikken bliver du behandlet med de nyeste teknikker og materialer.

​Det betyder, at din tandprotese ligner dine egne tænder, og du dermed bevarer et naturligt udseende – ligesom det sikrer, at protesen opfylder sin funktion bedst muligt.

Du kan naturligvis også få efterset, renoveret, justeret og renset en ældre tandprotese her på klinikken til en god pris.

Vi fremstiller enhver form for tandprotese

Men hvad koster en tandprotese? Og hvor lang tid tager det at få den lavet? Du er velkommen til at stille alle dine spørgsmål til priser og muligheder, hvis du kontakter os. Vi står klar til at besvare dem samt komme med gode råd og vejledning.

Ring til os og hør mere på telefon: 74 52 24 24 eller via e-mail til: info@elkenebel.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Elke Nebel Tandtekniker i Haderslev, Vojens og Christiansfeld

Kontaktinformation

Klinisk Tandtekniker Elke Nebel ApS
CVR: 27303064

​Adresse:
Nørregade 38, 6100 Haderslev​

​Telefon:
74 52 24 24

​E-mail:
info@elkenebel.dk

Åbningstider

Scroll til toppen