Omsorgspleje behandling i eget hjem plejehjem og hospital
Behandlingstyper

Behandling i eget hjem, plejehjem eller hospital

Behandling i eget hjem, plejehjem eller hospital

Klinisk Tandtekniker Mira og Elke Nebel har en handicapvenlig klinik, rolig atmosfære og god tid til den enkelte. Men hvis du har svært ved at komme på klinikken i Haderslev. tilbyder vi også at komme hjem til dig i eget hjem, på plejehjem eller sygehuset i området Haderslev – Christiansfeld – Aabenraa.

Hvis du ikke kan benytte almindelige tandplejetilbud, kan du søge omsorgspleje. Omsorgstandpleje skal bevilliges af kommunen, inden behandlingen sættes i gang.

Hvis du ikke kan benytte almindelige tandplejetilbud, kan du søge omsorgspleje. Omsorgspleje skal bevilliges af kommune, inden behandlingen sættes i gang.

Ring til os og bestil tid til et hjemmebesøg.

Kontakt os og hør om mulighederne for nye tænder

Vores tandtekniker fremstiller alle typer tandproteser på eget laboratorium med avanceret teknologisk udstyr. Dertil kommer, at vi tilbyder dig et gratis årligt eftersyn af din tandprotese. Og vi hjælper gerne med at ansøge kommunen om økonomisk støtte til din nye tandprotese.​

klinikken bliver du behandlet med de nyeste teknikker og materialer.

​Det betyder, at din tandprotese ligner dine egne tænder, og du dermed bevarer et naturligt udseende – ligesom det sikrer, at protesen opfylder sin funktion bedst muligt.

Du kan naturligvis også få efterset, renoveret, justeret og renset en ældre tandprotese her på klinikken til en god pris.

Vi fremstiller enhver form for tandprotese

Men hvad koster en tandprotese? Og hvor lang tid tager det at få den lavet? Du er velkommen til at stille alle dine spørgsmål til priser og muligheder, hvis du kontakter os. Vi står klar til at besvare dem samt komme med gode råd og vejledning.

Ring til os og hør mere på telefon: 74 52 24 24 eller via e-mail til: info@elkenebel.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Elke Nebel Tandtekniker i Haderslev, Vojens og Christiansfeld

Kontaktinformation

Klinisk Tandtekniker Elke Nebel ApS
CVR: 27303064

​Adresse:
Nørregade 38, 6100 Haderslev​

​Telefon:
74 52 24 24

​E-mail:
info@elkenebel.dk

Åbningstider

Scroll til toppen