Tandproteser på implantater
Behandlingstyper

Smil! Tandproteser er sjældent noget man taler om, men ca. en tredjedel af Danmarks befolkning har kunstige tænder!

Ikke alle bevarer deres naturlige tænder hele livet. Det kan skyldes sygdomme eller ulykker, eller det kan være arveligt, og derfor er mange nødt til på et tidspunkt at få kunstige tænder. Men heldigvis behøver man ikke hverken at kunne mærke eller se at det ikke er naturlige tænder.

Hos Klinisk Tandtekniker Mira og Elke Nebel i Haderslev fremstilles proteser, som fuldstændig ligner naturlige tænder. Og man kan få proteser, der sidder lige så fast som naturlige tænder.

Forankres en protese til implantater (kunstige tandrødder) er resultatet det nærmeste, man kan komme naturlige tænder.

Kontakt os og hør om mulighederne for nye tænder

Vores tandtekniker fremstiller alle typer tandproteser på eget laboratorium med avanceret teknologisk udstyr. Dertil kommer, at vi tilbyder dig et gratis årligt eftersyn af din tandprotese. Og vi hjælper gerne med at ansøge kommunen om økonomisk støtte til din nye tandprotese.​

klinikken bliver du behandlet med de nyeste teknikker og materialer.

​Det betyder, at din tandprotese ligner dine egne tænder, og du dermed bevarer et naturligt udseende – ligesom det sikrer, at protesen opfylder sin funktion bedst muligt.

Du kan naturligvis også få efterset, renoveret, justeret og renset en ældre tandprotese her på klinikken til en god pris.

Vi fremstiller enhver form for tandprotese

Men hvad koster en tandprotese? Og hvor lang tid tager det at få den lavet? Du er velkommen til at stille alle dine spørgsmål til priser og muligheder, hvis du kontakter os. Vi står klar til at besvare dem samt komme med gode råd og vejledning.

Ring til os og hør mere på telefon: 74 52 24 24 eller via e-mail til: info@elkenebel.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Elke Nebel Tandtekniker i Haderslev, Vojens og Christiansfeld

Kontaktinformation

Klinisk Tandtekniker Elke Nebel ApS
CVR: 27303064

​Adresse:
Nørregade 38, 6100 Haderslev​

​Telefon:
74 52 24 24

​E-mail:
info@elkenebel.dk

Åbningstider

Scroll til toppen